Vinn OSEAN kaffeservise til 6 personer

Det er med stolthet vi kan fortelle at Wik & Walsøe er en av våre hovedsponsorer under Gullfjæren Interiør Awards.

Linda Svedal Walsøe er utdannet designer fra Esmod International og har jobbet med design og produktutvikling siden 1993; i 2006 var hun med å grunnla designstudioet Wik & Walsøe.

Wik & Walsøes debutkolleksjon ble lansert i 2007, og på kort tid etablerte designstudioet seg som en sterk, tydelig og kvalitetsbevisst stemme innen nordisk design. Wik og Walsøe er blitt en stor merkevare på det norske markedet, og selges også i utvalgte utenlandske butikker. Høsten 2013 lanserte Wik & Walsøe sin første glasskolleksjon i Paris til stor begeistring. Designstudioet har som mål å utvikle og produsere unike produkter av høy kvalitet som skal skape nye minner og ha varig verdi.

Designstudioet Wik & Walsøe er nominert til en rekke priser og er etterspurte som både utstillere og forelesere.


”DU KOMMER IKKE FØRST AV Å GÅ I ANDRES FOTSPOR”


Linda Svedal Walsøe, designer og kreativ leder, Wik & Walsøe.

Wik & Walsøe kommer denne våren ut med et helt nytt serivse. Osean er et porselensservise til alle hverdagene. Serviset består av 7 deler; tre flate tallerkener, en dyp tallerken, en kopp og to mindre boller. De ulike delene understreker det sosiale og takknemlige i det å være fullstendig tilstede og virkelig dele et måltid; man kan plukke litt her og litt der og fylle opp tallerkenen med det som metter. Sitte lenge, nyte maten, stemningen og menneskene.

Begrepet osean er uendeligheten. Det rommer noe stort, noe større enn oss selv, noe poetisk, men likevel naturnært. Begrepet symboliserer havet, horisonten og galaksen, det vakre vi lenge har tatt for gitt, men som vi i dag forstår vi må beskytte for å bevare, hver eneste dag.  Designer Linda Svedal Walsøe har hentet inspirasjonen fra dette store, uendelige, men likevel skjøre som omgir oss – den jorden og det havet vi bare har til låns, som vi må ta vare på og gi videre til neste generasjon.

Nå kan du vinne et kompett servise til 6 personer til deg og en venn! Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en hilsen her. Du kan også delta på Instagram og Facebook. Trekning 8.februar. Lykke til! 

6 kommentarer

 1. Hanne Bæhr Henriksen

  Nydelig servise, og fint å se at Gullfjæren samarbeider med og bygger opp under norske merker! Vinner gjerne ett sett til min søster og meg, om jeg er heldig.

 2. Nydelig service ✨Vakre farger og desig. Fin blogg du har, hyggelig å følge deg

 3. Inga Anita

  Nydelig service! Delikat og harmoniske farger❄️ Inspirende blogg. Hadde gledet meg veldig om jeg skulle bli den heldige. Ville delt med min kusine Nina Elise Johansen.

 4. Mona Nygaard

  Det ser fantastisk delikat ut, og jeg elsker blått!!

 5. Nydelig service, flotte farger!

 6. Lekkert servise

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *