Dette er Norges 4 flotteste klassiske interiørprofiler

@villafloris

Er du glad i den klassiske stilen? I dag deler vi masse gode tips og inspirasjon fra Norges fire flotteste klassiske profiler.

Etter nøye gjennomgang av flere tusen bilder, har vi endelig kommet frem til våre klassiske finalister i Gullfjæren Interiør Awards.

De fire finalistene er

Alle fire vil være med på Gullfjæren Interiør Awards som kårer de beste interiørprofilene på Instagram. Se mer her.

Jeg arrangerer Gullfjæren sammen med Franciska @franciskasvakreverden

I dette blogginnlegget deler finalistene i  «Gullfjæren Årets Klassiske profil» sine beste tips.

Nina Lunde – @villafloris

Jeg elsker blått og bruker mest tid i stuen vår. Stuen er ton i ton, med blå vegger og blå velurmøber.

Jeg får inspirasjon fra maksimalismen, og elsker hjem med gull, velur, store grasiøse møbler og fargerike tekstiler. Hos meg mikses farger, tidsepoker og stilarter. Alt er lov, så lenge det gir et luksuriøst preg.

Ninas 3 beste interiørtips:

1. Ikke la deg påvirke av det alle andre gjør eller bloggere. Følg din egen stil.

2. Ton i ton farger på vegger og møbler gir luksuriøse hjem.

3. Style med kun det du elsker, og kjøp det du liker ved første øyeblikk. Jeg er alltid mest fornøyd med impulskjøp, hvor magefølelsen er helt riktig.

Nina Holst – Stylizimoblog

Stua er mitt favorittrom i huset. Jeg elsker den ekstra takhøyden, at rommet er stort (70kvm), og ikke minst den fantastiske utsikten vi har utover Drammensfjorden og Drammen by. Furutaket og gulvet gjør at rommet føles lunt og godt å være i selv om det er stort.

Jeg finner mye inspirasjon på Instagram og Pinterest, men jeg blir også veldig inspirert når jeg er på reiser.

Ninas 3 beste interiørtips:

 1. Tenk kontraster – det skaper mer spenning i interiøret ( mørkt/lyst, mykt/hardt, forskjellige materialer)
 2. Planter og blomster gir liv og myker opp et hvert hjem.
 3. Bruk tepper til å lage soner.

Kamilla Lauvstad – @kamillalauvstad

Hvilket rom eg er mest fornøyd med er vanskelig å svare på fordi eg er faktisk fornøyd med alle romma i heile huset! Eg får godfølelsen i alle rom. Men viss eg skal velge et rom som eg er ekstra fornøyd med, må det bli mellomstua som binder alle romma i første etasje sammen. Både hall, spisestue, kjøkken og uteområdet. Dette rommet er essensielt for at det skal gå en rød tråd gjennom alle rom. Men rommet som er finest er vel det nye hvite marmorbadet med gulldetaljer.

Vi henter inspirasjon fra mange fantastiske kontoer på Instagram. Vi leser magasiner og får inspirasjon når me er ute og reiser. Eg og mannen min Lasse er glad i å bu på flotte hoteller i Europa og Asia. Der kan me hente masse inspirasjon.

Kamillas 3 beste interiørtips

 1. Miks gammelt og nytt, billig og dyrt.
 2. Få fram personlighet og vis hvem som bur i huset. Viktig med «sjel».
 3. Bruk kontraster og ikkje vær redd for farger og store gjenstander.

Lene – @homebylene

Jeg er mest fornøyd med stuen. Føler at rommet fungerer godt, både planløsningen og fargemessig. Jeg tåler lite visuelt rot og blir lett stresset og småaggressiv av sterke farger. Finner inspirasjon overalt, magasiner, Instagram og ikke minst på reiser. Er så heldig å reise, og har reist, mye.

Lenes 3 beste interiørtips

 1. Jeg har alltid friske blomster, planter eller greiner. Like gjerne fra hagen eller skogen, trenger ikke være kjøpt.
 2. Tenn stearinlys, god kaffe eller te i fine kopper.
 3. Gode såper, duftlys og myke gode håndklær på badet.

1 kommentar

 1. Hello Dear, are you in fact visiting this web site daily,
  if so after that you will definitely obtain nice experience.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *