Et herlig sommerminne og verdens beste dessert

Inneholder reklame. Første uken på jobb er tilbakelagt og jeg må innrømme at det er litt trått å komme igang igjen. Samtidig blir det godt å komme tilbake til det normale igjen. Ferien startet i Roma, deretter var vi på cruise i Middelhavet og så besøkte vi to flotte steder i Italia. Jeg kommer tilbake med mange fine reisetips.

Når jeg tenker tilbake er det få ting som kan måle seg med norsk sommer når været er slik det har vært i år! Vår familiehytte ligger i Grimstad. Hytta er bitte liten men vi har en kjempeflott sandstrand rett utenfor døren. Vanligvis bruker vi ikke stranden om kvelden, men i år var det så varmt at det var deilig å spise der.

Jeg koste meg med å dekke til et fint festbord for familien og vi fikk mange koselige timer rundt bordet.

I tillegg til festbordet lagde jeg denne kosekroken på stranden.

I den gamle stolen satt jeg her på brygga, så utover havet og koste meg med mine interiørblader. 

Til hovedrett serverte jeg fiskesuppe og til dessert valgte jeg en av favorittoppskriftene fra Franciskas Vakre Verden, Jordbær med Oreokjeks. Oppskriften finner du HER. 

Foto av jordbær med oreokjeks: Franciskas Vakre Verden. 

Tusen takk til mine fine samarbeidspartnere som gjorde det mulig å dekke bordet med mange skjønne detaljer.

1 kommentar

  1. This post offers clear idea for the new viewers of blogging,
    that in fact how to do running a blog.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *