Det ble jammen forsiden av Bonytt

Tenk at Bonytt valgte vårt drivhus som forsidebilde på månedens magasin. Må jo innrømme at jeg synes det er litt stas. (Ekstra gøy at det ble valgte ut etter en konkurranse Bonytt hadde på Instagram.)

Det er alltid like hyggelig å ha besøk av stylist Tone Kroken og fotograf Yvonne Wilhelmsen. Tidligere har de laget reportasjer fra huset vårt, men denne gangen var det drivhuset som fikk oppmerksomhet.  Etter et par ganger med utsettelse pga regnvær fikk vi endelig tatt bildene dere ser her.

Nå er det tredje sommer med drivhus og vi er virkelige blitt glade i det lille huset i hagen som vi bruker fra påske til langt ut i oktober.  Jeg har litt for travle dager til at jeg kan dyrke så mye der inne, men det er blitt en utrolig hyggelig utestue i hagen, noe som er perfekt med tanke på det norske sommerværet. Her inviterer vi gjester og her kan vi nyte ro og stillhet med en god bok.

Drivhuset vårt er kjøpt hos Tilboligen.no Det finnes i mange ulike størrelser. Vårt er ca 13kvm stort.

Flisene på gulvet er fra Flisekompaniet. 

Du kan lese hele reportasjen og se flere bilder i Bonytt nr.4, 2018 side 105 til 110. Tusen takk til Tone og Yvonne for et hyggelig besøk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *