Designerne som fikk hjertet til å banke

Noe av det som inspirerer meg aller mest jeg er ute å reiser, er når jeg oppdager nye spennende konsepter. Det kan være butikker, hoteller eller restauranter der alt er gjennomført. Fra blomsteroppsatsene til musikken til møblene og interiøret. Derfor ble jeg så glad når jeg besøkte restauranten og butikken til den kjente design duoen Roman and Williams i New York.

I Soho ligger Le Cou Cou. En ganske ny restaurant som duoen har designet. Jeg hadde sett bilder av den, og bestemte meg for at den måtte oppleves. Vi spiste frokost der og jeg kan virkelig si at det sto til forventningene. Jeg hadde egentlig mest lyst til å ta bilder hele tiden.

Foto: Roman and Williams

Foto: Roman and Williams. Legg merke til de fantastiske veggmaleriene. Kunstneren heter Dean Barger.

Foto: Roman and Williams

Foto: Roman and Williams

Foto: Roman and Williams

Foto by me. Her står jeg og er bare så utrolig fornøyd for at jeg endelig fikk oppleve det flotte stedet.

Flott inngangsparti med stemorsblomster.

Da hovmesteren kunne fortelle meg at de berømte designerne hadde et livsstilskonsept rett rundt hjørnet ble jeg skikkelig spent.

Hos Roman and Williams Guild finner du en møbel og interiørbutikk i 2 etager, verdens flotteste cafè og bar samt et bibliotek i underetagen. Da jeg gikk inn døren ble jeg overveldet av inntrykk. Det var bare så gjennomført og vakkert helt ned til minste detalj.

De neste bildene er tatt med min mobiltelefon.

Konseptet har også sin egen blomsterbutikk. Emily Thompson Flowers.  

På La Merciere Café var kakene små kunstverk!

På hjemmesiden til Roman and Williams får du et lite innblikk i alle dere flotte prosjekter fra New York og andre storbyer. Du kan f.eks se denne leiligheten i et townhouse på Brooklyn. Foto: Roman And Williams.

Håper du også ble inspirert? Jeg deler mer fra våre opplevelser i New York i et senere blogginnlegg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *