Rosa drøm fra Le Creuset

REKLAME

Jeg har alltid vært glad i de flotte produktene til Le Creuset. Som resultat av en sterkt forankret håndverkstradisjon og kontinuerlig fokus på innovasjon, har Le Creuset siden 1925 vært anerkjent som leverandør av kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. Den runde støpejernsgryten kalt Cocotte (fransk ord for gryte) var det første produktet som ble laget på fabrikken for over 90 år siden. Gryten har blitt løpende forbedret, og er i dag verdensberømt for sitt ikoniske design og suverene funksjonalitet.

Denne måneden lanserer Le Creuset den nye fargen Chiffon Pink. For oss som er glad i rosa er den bare en drøm! 

Respekten for tradisjonelt håndverk preger hvert eneste produkt fra Le Creuset, som representerer kompromissløs kvalitet og gir deg de beste forutsetninger for gode resultater på kjøkkenet. Le Creusets produktutvalg består i dag av kjøkkenutstyr i mange kategorier på tvers av materialer, farger og designer. Dette omfatter de velkjente støpejernsproduktene, stentøy, rustfritt stål og non-stick-gryter og -panner samt bakeformer, kjeler, kverner, vintilbehør og kjøkkenredskaper.

Fabrikken i Fresnoy-le-Grand er i dag en moderne støpejernsfabrikk med atskillige automatiserte prosesser. Den samlede produksjonen overstiger i dag 14 000 tonn per år! Fargeutvalget tilpasses de enkelte markedene, og det finnes i dag 120 forskjellige Le Creuset-farger.

I samarbeide med Le Creuset får jeg lov å gi bort en utrolig fin premie!

4 kopper, 1 tekanne og paiform fra Le Creuset kan bli din! Delta her, på Facebook eller på Instagram.

Alt du trenger å gjøre er å skrive JA her. Verdi på premien er kr.1750,- Trekning 30.4.

Du kan lese mer om Le Creuset her. 

15 kommentarer

 1. Gitte Domino andersen

  ja til rosa drøm.

 2. Ja takk dette var lekkert , krysser fingrene 🙂

 3. Ana Dale

  JAAAA veldig gjerne

 4. Jaaa 🙂

 5. Hanne-Lise Noreid.

  Jaaa. Helt nydelig.

 6. Signe Helene

  Ja,kjempefin 🙂

 7. Hildegunn

  Ja

 8. Marianne Klippenvåg

  Ja

 9. Ja. Perfekt form på koppene for min smak. Har ønsket meg slike i 2 år. I butikk er de bestillingsvare i denne fasongen.

 10. Ja, fantastisk nydelige kopper!

 11. Anette Grinde-Andersen

  Ja

 12. JAAA

 13. Catharina

  JA!

 14. Beate Helgesen

  JA

 15. Kristin

  JA, tusen takk. Tenk å ha noe så fint å ta fram fra kjøkkenskapet!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *