Tips til vårstyling på terrassen

Inneholder REKLAME

I dag hadde jeg en litt annerledes start på dagen. Jeg var på God Morgen Norge for å snakke om hvordan du kan kan gjøre terrassen fin til våren. Her er noen av mine beste tips.

Hyggelig å være i studio sammen med Espen Fiveland og Camilla Laache.

Tusen takk til Annen Etage og Lama Interiør for lånet av de fine produktene. 

Takk til Floriss Paleet for lånet av planter og blomster. 

Trendene nå viser at farger står i fokus. Miks gjerne puter i velur, botanisk print og deilige sorbet farger. Vi er inspirert av 80-tallet og Miami. Mens det enda er kaldt ute og fare for frost er det lurt å bruke ting ute som du enkelt kan ta med deg inn. Oppbevar puter og pledd i kurver og sett gjerne krukker og blomster på fat. Jeg liker også godt å ta med de store palmetrærne mine ut på denne tiden før terrassen fylles opp med sommerblomster. Det kan også være lurt å bruke småmøbler som enkelt kan flyttes på.

En annen ting som er lurt å tenke på er de smarte verktøyene du kan bruke for å gjøre terrassen vårklar. Du trenger ikke ligge på alle 4 og skrubbe med bøtte og kost. Hos Jerna er det mange smarte løsninger.

Har du en slitt terrasse kan du enkelt legge flis rett på terrassen, helt uten fug og lim. Fugerer fint både på gamle fliser eller gamle terrassebord. Les mer her. 

I fjor byttet vi ut terrassebordene i hagen. Du kan lese mer om hva som er viktig å tenke på om du ønsker å bygge ny terrasse  her.  

Her kan du se innslaget fra God Morgen Norge. 

LagreLagre

5 kommentarer

 1. Hanne-Lise Noreid.

  Hei.
  Bra jobba. Det må være skummelt å vite at innslaget blir sendt ut til de tusen hjem. Men det er jo et felt hvor du er trygg i. Den grønne jakken passet deg godt. Fin kveld til deg.
  Hanne-Lise.

  1. mariannehagakinder

   Takk for hyggelig tilbakemelding Hanne-Lise 🙂

 2. Fine tips! Jeg kunne trenge en liten oppgradering på balkongen – får vi se om jeg klarer å gjennomføre tipsene på et fint vis 😉

  1. mariannehagakinder

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🙂 Lykke til med stylingen!

 3. Stilige detaljer.. 😉
  mvh
  Ronny
  http://www.LEDonline.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *