Her er siste nytt om Gullfjæren og våre flotte finalister!

I september 2017 siden la vi ut det første blogginnlegget om Gullfjæren Interiør Awards. Der fortalte vi om vår spennende idè.

Dette er hva vi skrev: «Vi ønsker å lage et interiørevent for å løfte frem alle de som inspirerer oss hver eneste dag gjennom instagram. Noen av kontoene er små og noen er store. Men fellesnevneren for alle er at de bruker masse tid på å glede og inspirere andre. Det er så mange kreative og dyktige folk der ute med en stor felles interesse, nemlig INTERIØR.»

Det vi ikke visste da, var hvilken utrolig respons Gullfjæren ville få. På vår instagramkonto @gullfjaeren har vi i skrivende stund snart 18.000 følgere og godt over 14.400 bilder er tagget #gullfjæren Vi er så ydmyke, stolte og ikke minst glade over at så mange engasjerer seg i Gullfjæren og ønsker å være med på å løfte hverandre frem og heie på hverandre.

Totalt 13 priser skal deles ut. Vi har 6 semifinalister og 4 finalister i hver kategori. De 4 bildene med flest likes i hver kategori er våre finalister.

En nøye utvalgt jury vil deretter bestemme hvem vinneren i hver kategori blir. I fagjuryen vil Franciska og jeg sitte i tillegg til Renate @Casachicks, Anette Willemine Solheim @anettewillemine, Tone Kroken @tonelrok, Halvor Bakke @halvor.bakke og Marianne Rønningen Nordby, ansvarlig redaktør @vakrehjemoginterior. Vi er skikkelig stolte over den flotte juryen vår! Vinneren i hver kategori kåres under den høytidelige prisutdelingen på ærverdige Hotel Continental den 3.mars.

Vi vil takke alle som har engasjert seg i å stemme på sin favoritt, samt alle dere som har tipset oss om aktuelle kandidater. Sist men ikke minst vil vi takke alle som har deltatt med fantastiske bidrag til nomineringene så langt og våre fantastiske finalister.?

Arrangementet hadde ikke vært mulig uten våre flotte sponsorer. TUSEN TAKK TIL

HOVEDSPONSOR

Hardanger Bestikk

Wik & Walsøe

S.Heffermehl Norsk agent for Artwood og Englesson

SPONSOR

Anna Bülow

Hadeland Glassverk

Flisekompaniet

Farmhousedesign

Vakre Hjem & Interiør

Kai Boyesen Denmark

Ellos

Hotel Continental

Velkommen til Gullfjæren Interiør Awards, Hotel Continental Oslo

  • Gullfjæren er et interiørevent og en årlig prisutdeling som kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram
  • Finalistene blir nominert gjennom stemmegivning på Instagram. Vinnerne plukkes ut av en fagjury
  • Gjennom Gullfjæren ønsker vi å hedre de aller beste i sin kategori
  • Arrangementet vil avholdes 3.mars på ærverdige Hotel Continental
  • Gullfjæren står for inspirasjon, samhold og kreativitet

Arrangementet starter kl. 11.00 med lunsj (assorterte wraps) og mingling i Søylen og Loungen. 12.30 samles vi til en faglig del i den flotte Caroline & Christian salen. Her blir det foredrag med gode tips om foto, styling og Instagram. I tillegg til Franciska og Marianne vil du møte Annette Nordstrøm (@annettenordstrom.no) og Linda Elmin (@hviit) som er to av Norges dyktigste interiørstylister. Etter foredragene vil det bli workshops i 3 mindre grupper. Her vil du få mulighet til å gjøre din egen styling og ta egne bilder. 

Fra ca 16.30 blir det en pause med mulighet for å skifte for de som ikke bor på hotellet og mulighet for å slappe av, mingle og skape nettverk. Vi møtes igjen kl. 18.00 til fingermat buffet med sesongens varme og kalde retter og Continentals utvalg av søtsaker. Selve prisutdelingen starter kl. 19.30 og varer til ca. 22.00. Festen fortsetter for de som har lyst i Caroline & Christian salen. (Her kan man kjøpe drikke og snacks.) 

Her er våre flotte finalister!

ÅRETS KLASSISKE PROFIL

@villavonkrogh

@homebylene

@villafloris

@navelsaker

ÅRETS FARGERIKE PROFIL

@bypiapei

@anettetalstad

@frizzyninja

@monab_home

ÅRETS LANDLIGE PROFIL

@villa_maren

@levepaalandet

@livslyst

@vibekedesign

ÅRETS MODERNE/FUNKIS PROFIL

@ingerliselille

@bythereseknutsenno

@futurenordichome

@husefjell

ÅRETS UTEPLASS

@hanneromhavaas

@interiorwife

@byggreisdeg

@hanne_paalandet

ÅRETS DANSKE PROFIL

@wellendorfs

@skovbon

@mrscarlissa

@woodlandwhim

ÅRETS SVENSKE PROFIL

@hannasanglar

@interiorbysarahstrath

@bysektersholm

@asafoton

ÅRETS HYTTE

@cabin_efjord Tone-Beathe og Frode

@kaginteriorogkunst Kirsten

@homebygard Hildegard

@anncjohnsen Ann Christin Johnsen

ÅRETS BORDDEKKING

@stylizimoblog

@marenbaxter

@hvitelinjer

@kristin_adelaide

ÅRETS BADEROM

@molohei

@gullatoppen7

@karinada

@marit_m_

ÅRETS STUE 

@trude_k_

@baremalin

@lenepedersen

@madebytonia

ÅRETS KJØKKEN

@enkontrast

@villakildal

@frufjellstad

@styleby_oliviaangeline

ÅRETS GULLFJÆR

Dette blir så gøy og spennende! Klemmer fra Franciska og Marianne

LagreLagre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *