Juleminner for nye generasjoner

Mange av dere husker kanskje Julemorgen serviset som jeg skrev om her på bloggen i fjor? Jeg ble så betatt av serviset og gleder meg til å ta frem stettefatet til julekakene igjen og til å drikke julekaffen av de vakre koppene. Du kan lese det her.

Foto: Line Dammen/Per Olav Sølberg

Med fjorårets lansering av benporselensserviset Julemorgen la designstudioet Wik & Walsøe et både vakkert og personlig grunnlag for en ny generasjons juletradisjoner. I år utvides serviset med syv nye deler.

Å samles rundt et vakkert dekket bord er selve hjertet i våre juletradisjoner. En langsom frokost med de aller nærmeste. En lang lunsj som glir over i ettermiddag med gode venner. Den høytidelige julemiddagen der gamle tradisjoner videreføres år etter år slik alle både forventer og elsker, mens man samtidig nesten umerkelig tilfører nye.

Med et design som balanserer vakkert i skjæringspunktet mellom nåtid og nostalgi, har serviset Julemorgen på under ett år rukket å finne sin naturlige plass på et stort antall julebord i både inn- og utland. Serviset kjennetegnes av designer Linda Svedal Walsøes poetiske illustrasjoner, mange av dem inspirert av hennes egne fotografier tatt på turer i kystregionen mellom Norge og Sverige.

Det er hyggelig å fortelle at Wik & Walsøe er en av hovedsponsorene til Gullfjæren Interiør Awards. I den anledning får du og en venn mulighet til å vinne deres favoritter fra Julemorgen serviset til en verdi av kr 5 000,- til dere hver. Trekning 10.11.

Du kan delta i konkurransen her:

Instagram– @inspirasjonsguidennorge @franciskasvakreverden @gullfjaeren

Facebook– inspirasjonsguiden, Franciskas vakre verden, Gullfjaeren

Les mer om Julemorgen og Wik & Walsøe her.

LagreLagre

LagreLagre

5 kommentarer

  1. Lill-Hege Johansen

    Vakkert

  2. Vakreste Juleservice.

  3. Servisene fra Wik & walsøe er så lette, stilfulle og har en skjønn eleganse Har middagservise dråpe og frokost i Woodstock.

  4. Annbjørg R. Linge

    Vakkert!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *