Med et drivhus kan du bruke hagen i all slags vær

Det er bare å innse det. Soldagene i landet vårt er dessverre ikke mange… I tillegg blir det gjerne kaldt når solen går ned og vi vil tilbringe sommerkveldene ute. Det blir mer og mer vanlig å bygge tak over uteplassen. Pergola finnes i alle varianter og med en varmelampe forlenger du utesesongen fra tidlig vår til sen høst. Et drivhus er en annen spennende mulighet.

Jeg hadde drømt om et dukkehus siden jeg var liten. Da vi flyttet fra St.Hanshaugen sto det øverst på ønskelisten til Mathea (og mor…;) Etter måneder med oppussing ble ikke dukkehusdrømmen noe av. Men i fjor sommer kjøpte vi et drivhus og det er det beste vi har gjort. Selvsagt brukes det mest om sommeren men det ble også brukt både til jul og påske.

Den siste uken har drivhuset fått en «make over» og er stylet for sommer. Jeg har egentlig bare lyst til å være der hele tiden. Det er så koselig å høre regnet mot taket og se opp på bladene som henger over oss. På de varmeste soldagene kan det bli litt varmt der inne på dagtid, men det har jammen ikke skjedd mange ganger.

Når vi er der ute føler vi nesten at vi er på hytta.

Jeg bruker også drivhuset til møter og som foto location. Senest i går da jeg sammen med gutta fra «Den røde Gorilla» lagde reklamefilm for Flisekompaniet.

Theodor elsker å ligge i den gamle sengen. Den kjøpte jeg på et bruktmarked for 10 år siden og endelig kom den til sin rett! Teppet med striper har jeg kjøpt i Marrakech.

Fikentreet trives godt. Jeg skulle gjerne ha dyrket masse men må bare innse at tiden ikke strekker til. Drivhuset vårt blir brukt til kos og hygge og det er jo det aller viktigste.

Du kan lese mer om drivhuset og hvordan vi satte det opp her. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *