Hun lager interiørtrender i Norge

Jeg har hatt gleden av å kjenne interiørstylist Tone Kroken i mange år. Hun stopper aldri å imponere meg! Jeg er helt overbevist om at det Tone viser oss er med på å skape interiørtrender her i Norge.

Jeg var så heldig å få besøke Tone i hennes nye hjem i Bygdøy Alle. Tone har stått på døgnet rundt for å skape et hjem som er til «å miste pusten av.» Du kan «besøke» henne om du kjøper siste Bonytt. Bildene er tatt av Yvonne Wilhelmsen som Tone jobber tett sammen med og som er en svært dyktig interiørfotograf. Sammen er de rett og slett en utrolig bra team.

Tone har valgt marmor og dusjarmatur i messing. Veggene er malt med Pure & Original Paint. 

Tone har valgt en Jensen seng. Fargen på veggen heter Aubergine og er fra Pure & Original Paint. Sengetøy fra Dirty Linen. 

Tones har et personlig hjem med en blanding av gammel og nytt. Grønne planter er også med på å skape den herlige stemningen. 

Tones venninne Gøril Fuhr står bak flere av hennes vakre bilder. 

Tone er en mester når det kommer til å skape miljøer som både er tøffe, koselige og samtidig litt rocka.

En nydelig detalj fra stuen. 

Bildene jeg deler her er fra Tones inspirerende Instagramkonto, @tonekrok. Du kan også følge henne på blogg www.tonekroken.no

Til onsdag får jeg besøk av Tone og Yvonne. Da skal vi lage et hyggelig miljø i drivhuset. Hyggelig om du følger med på Instagram Stories.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *