Behind the scenes Vixen Blog Awards

En ting var ihvertfall sikkert. Når jeg først var kommet helt til finalen i Vixen Blog Awards skulle jeg virkelig nyte dagen og gjøre maks ut av den. Det er jo ikke hver dag man skal på et slikt arrangement på selveste Grand Hotel 😉

05-Bilde 71-bilde 1

Første stopp var frisør time hos Gevir. På toppen av Eger Karl Johan finner du salongen som med grønne planter og inspirerende interiør skaper et lunt og vakkert miljø. Her er de utrolig flinke og jeg koste meg mens jeg prøvde å roe nervene.

09-bilde 2

Neglene ble fikset av flinke Maria hos Eger Skin Clinic. Jeg liker best gelenegler og valgte en tøff bruntone med glitter.

02-Bilde 3

Det er virkelig en opplevelse å besøke ærverdige Grand Hotel. Grand er blitt totalrenovert og jeg anbefaler alle å ta turen innom for å se hvor flott det er blitt.

03-Bilde 4

Vi bodde på nydelige 305 som min snille og gode venninne Annette fra @annetteogenglene hadde booket til oss. Jeg har aldri overnattet på Grand før og rommet var så utrolig fint. Det var bare å nyte alt sammen.

10-Bilde 5

Den følelsen. Sitte der å bli sminket. Ikke akkurat noe jeg har gjort så ofte. Make-up artist Juli Bergan er utrolig flink og kan anbefales på det varmeste.

04-Bilde 6

Mens Oslo viste seg fra sin flotteste side og vi kunne nyte dette vakre synet fra balkongen begynte vi å bli klare for fest. Jeg kjente mer og mer på sommerfuglene i magen.

11-Bilde 8

Kjolen min er fra SOOHIA by Anne Sofie Falkenaas. Jeg har lenge lagt merke til Annes design og etter å ha besøkt hennes showroom falt jeg helt for denne kaftan kjolen i 100% silke.

12-Bilde 9

Øredobbene er fra Marte Frisnes. Da jeg så de hos At Home på Lilleaker fant jeg ut at de var «prikken over i`en til denne kvelden.

08-Bilde 10

Klar for party og SÅ utrolig spent. Jeg var i finalen sammen med så mange andre dyktige interiørbloggere og var godt forbredt på at jeg ikke ville vinne. Uansett tenkte jeg at det bare var å nyte alt sammen og glede seg over at jeg var kommet til finalen og alt jeg fikk oppleve denne kvelden.

01-Bilde 11

Moro å føle seg som kjendis i noen få minutter da vi ble tatt bilde av ved den røde løperen. Etter et morsomt vorspiel var stemningen på topp sammen med Annette og Tone Kroken (som vi alle kjenner som en av norges dyktigste interiør stylister.)

06-Bilde 12

Festen var i den flotte Rokokko salen og vi som var i finalen satt på runde bord foran scenen. Stemningen var til å ta og føle på.

07-Bilde 13

Stor stas å få navnet sitt ropt opp og jeg kjente at hjertet slo raskere… Det ble ikke seier, men dyktige Nina med bloggen Stylizimo vant velfortjent. At jeg ikke vant gir meg bare motivasjon til å fortsette og gjøre mitt beste med mine sosiale medier og kanskje det blir en ny sjanse neste år?

Tusen takk til Vixen for en fantastisk flott kveld og til juryen for at jeg ble plukket ut som finalist. Det er jo faktisk historisk at en Instagramkonto ble nominert og det er jeg veldig stolt av. TUSEN TAKK til alle dere som stemte meg frem slik at jeg fikk oppleve denne kvelden. Den vil alltid bli husket! 💕

Håper du følger meg på Instagram? @inspirasjonsguidennorge

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *