Her er interiørfinalistene til Vixen Blog Awards

Jeg kan nesten ikke skjønne at det er sant. For en utrolig fantastisk nyhet jeg fikk i går. Tusen millioner takk til alle dere som har stemt på meg. ❤︎ Det var stort å komme til seminfinalen, men takket være mine trofaste følgere er jeg kommet helt til finalen i Vixen Blog Awards.

8M1A8263

Foto: Hilde Brevig

1-IMG_0043

Noen av mine mest populære bilder er når jeg legger ut bilde av vårt kjøkken. Foto: Flisekompaniet.

Jeg startet min første interiørblogg for snart 10 år siden. Det ligger enormt mye arbeide bak både bloggen min og min Instagramkonto. Sistnevnte startet jeg for snart 4 år siden. Nå runder jeg straks 112.000 følgere og mine bilder har ca 1 million visninger i løpet av 1 uke. Primært legger jeg ut bilder av motiv som er stylet og fotografert av meg. De fleste av mine lesere er norske så derfor har jeg valgt å skrive på norsk. Det er min Instagramkonto @inspirasjonsguidennorge som er nominert. Dette betyr SÅ mye for meg og  jeg blir ekstra stolt og ydmyk når jeg ser de andre flotte finalistene. Både Moseplassen og Hviit blogger sammen med meg her på United Influencers. Moro at vi er 3 stykker som kjenner hverandre godt.

Her er noen av mine favorittbilder fra de andre interiørfinalistene.  

HVIITBLOGG.NO

Foto & Styling HVIIT

MOSEPLASSEN.NO

Foto & Styling: Moseplassen

https-::teglsteinsliv.com

Foto & Styling: Teglsteinsliv

WWW.stylizimoblog.com

Foto & Styling: Stylizimo

Nå er det opp til Juryen i Vixen Blog Awards å bestemme hvem som vinner. Prisutdelingen vil foregå på Grand Hotel den 19.1. Nå er det bare å ta på seg finstasen. Dette blir SÅ spennende! Uansett om jeg vinner eller ikke så blir det en fantastisk opplevelse og jeg er stålende fornøyd. ❤︎

Du kan lese mer om finalistene i de andre kategoriene HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *