Julenostalgi

Det er lenge mellom hver gang det laseres et nytt juleservise og mange av oss har nok både danske og svenske juleserviser uten at vi tenker over det. Det ønsket norske Wik & Walsøe å gjøre noe med.

DSC_9212
DSC_9185
Jeg fikk hjelp av denne lille tassen da jeg skulle ta bilder. 😉 Theodor er nok mest opptatt av kakene som ser veeeldig gode ut.

Julemorgen kjennetegnes av designer Linda Scedal Walsøes poetiske illustrasjoner, mange av dem inspirert av hennes egne fotografier tatt på hennes mange turer på faste stier i kystregionen mellom Norge og Sverige. Linda har funnet sin inspirasjon gjennom stille skog en tidlig julemorgen. Lett morgendis, og grener tunge med snø som synes å bukke lett når du går forbi. Et svakt lys gjennom rutene i en gammel stue. Klar og frisk luft mot røde kinn…Du kan titte nærmere på det her.

DSC_8541

Wik & Walsøe har designet er servise som deler personlige juleminner, og håper å inspirere nye generasjoners juletradisjoner. Det er nostalgisk, men likevel dempet moderne.

DSC_9200

Jeg har allerede hatt mange koselige kaffekopper med serviset ute i drivhuset. Jeg oppdager stadig nye detaljer og blir bare mer og mer glad i det.

Nå kan DU vinne et stettefat. Verdi kr.1299,- Følg med på Facebook @inspirasjonsguiden eller instagram @inspirasjonsguidennorge

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *