Moteuka og herlig interiør du bare må se

Trendene på mote og interiør følger hverandre og mange av de store motehusene satser også på interiørkolleksjoner. Det er vel som oftest slik at har du interesse for interiør så er du også glad i mote.

Den siste uken har vært travel for oss bloggere. På mandag var det åpning av Moteuka på Skøyen og siden har uken gått slag i slag med mote og interiør. Bildene er tatt med Iphone da den er litt enklere å ha med seg rundt. 😉

På mandag var jeg på moteshowet ”WILDFIRE” med høydepunkter fra Norsk Moteforums mange merker. Modellene var stylet av dyktige Marianne Jemtegård som også var DJ. Hår og makeup av Studio Alf og Nilens Jord. Det var et forrykende show som gav meg masse inspirasjon, -som jeg så klart må dele med dere!

DSC_5465

Mens jeg skriver sitter jeg å ser på gårsdagens blomsterkjøp. Jeg har latt meg påvirke av ukens mange flotte farger og disse vakre blomstene kjøpte jeg på Mestergrønn. Vasen er fra Kähler og plommefargen er en av høstens nyheter. Digger den!

IMG_4894red

Her er jeg klar for moteshow. Silketopp fra Agencies Turquoise med detaljer i sølv.

Image-1IMG_4915redIMG_4919redIMG_4921red
Moteuka 1
Foto: Moteuka

Hadde du fulgt meg på snap på mariannehkinder hadde du sett disse bildene «live.» Musikken, stylingen og stemningen var helt rå!

IMG_4982red

Dagen etter var jeg på lansering av Kähler sine nyheter for høsten. Den var i deres flotte Flagship store på Majorstuen.

IMG_4970red

Jeg er veldig glad i grått og sort men det er lekkert å blande inn noen kontrastfarger.  Da er plommefargen en favoritt.

IMG_5078red

I går var jeg på moterunde. Her er vakre Rigmor fra Butikkinspirasjon og Mother Boah. Legg merke til den skjønne strikkejakken i Okerfarge. Det er også en av mine favorittfarger på interiørdetaljer.

IMG_5123

Litt «bling bling» blir vi aldri lei. Gjerne både på armen og i interiøret.

Rigmor 3

Rigmor hadde denne tøffe skinnjakken i sort. Love It!

Ombria vase close blue light

Mer inspirasjon fra Kähler. Ombria er en unik serie designet af Anders Arhøj. Den rene formgivningen kombineres med sten- og mineralinspirerende glasurer.

agenciesblackIMG_5125

Måtte selvsagt også innom Elisabeth fra Agencies Turquoise å se på neste sommers vakreste kjoler. Showrommet var på sjarmerene Guldsmeden Hotel i Oslo. Agencies Turquoise designes av dyktige Elena Lehtimäki. Jeg elsker kvalitetene og designen som gir et lukseriøst boho preg. Noe jeg også liker å gjenspeile i interiøret.

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *