Kjellerboden som ble til et baderom

Da vi kjøpte huset vårt startet vi på en stor og omfattende oppussing. Det rommet jeg kanskje er aller mest stolt av er baderommet i 1. etage.

29_0

I utgangspunktet var dette bare en mørk kjellerbod men i rommet ved siden lå det et vaskerom og toalett. Etter samtaler med en dyktig rørlegger kom han med forslag på hvordan jobben kunne løses. Det viste seg at det ikke skulle være så vanskelig å lage et helt nytt bad da rørene kunne strekkes fra naborommene. Foto: Yvonne Wilhelmsen

Kjellerboden

Det ser ganske så håpløst ut når jobben gjøres.. og uvirkelig å tenke seg at det skal bli et flott bad.

baderomsinspirasjon

Jeg brukte lang tid på Pinterest for å finne ut hvilken stil jeg ville ha på badet. Da dette bildet fra Pure & Original dukket opp kjente jeg at alt falt på plass. En ting er å ha en idè i hodet på hvordan badet skulle bli, en annen ting er hvordan det teknisk kan løses. Det var derfor godt å få hjelp av interiørdesigner Titti Cathrine Bull Øwre som tegnet en detaljert arbeidstegning til håndverkerne.

Skjermbilde 2016-06-25 kl. 17.07.44

Alt på bildet finner du i nettbutikken til Rørkjøp.

Trenger du hjelp med ditt bad? Da kan du få Proffhjelp her. Du vil bli kontaktet innen 24 timer.

Hver gang jeg går inn på badet, tenker jeg på hvordan rommet så ut da vi var på visning 1.gang. Noen ganger kan det være nesten umulig å forestille seg hvordan et rom kan bli så totalt forandret. Godt at det finnes dyktige håndverkere! Lykke til dersom du planlegger å pusse opp ditt bad.

1 kommentar

  1. Sidsel Kristiansen

    Hei! Hva har dere brukt på veggene på badet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *