Bli med på 17. mai besøk!

Her kommer noen virkelige gode tips for 17.mai feiringen. Jeg tok meg en runde hos noen av Norges største interiørbloggere for å få 17.mai inspirasjon. Da fikk jeg idèen til å lage dette blogginnlegget om «mine drømmebesøk fra morgen til kveld på 17.mai.»

unnamed

Tidlig om morgenen ville jeg tatt med meg kaffen ut i vår egen hage og kost meg under epletreet. (Puter og tepper fra Lama interiør.)

IMG_5112-1010x1515

Frokosten ville jeg spist hjemme hos Trine fra Klisjehjemmet. Her får du oppskrift på hvordan du lager champagnefrokost for barna.

IMG_5147-1010x1515

Nydelig 17.mai drikk fra Klisjehjemmet.

17.-mai-frokost_03

Videre ville jeg kost meg sammen med Franciskas Vakre Verden og spist lunsj der. Snakk om pannekaker til å få vann i munnen av! Ta en titt hos Franciska for oppskrift.

17.-mai-brownie_03

Så så lekre 17.mai spyd! Oppskriften til Franciska finner du her.

Bordstyling-Konfirmasjon-Sort-og-Hvit-23

17. mai middagen ville jeg spist rundt dette vakre bordet hjemme hos Anette Willemine.

IMG_2013RED_edited-1

Ingen 17. mai uten is. For en fantastisk borddekorasjon. By Therese Knutsen har dekket dette vakre bordet. Her ville jeg kommet på FEST!

IMG_2059_edited-1

Therese har satset på å holde alt i hvitt og grønt med sommerens vakreste blomster.

DSC_3329DSC_3358

Til slutt ville jeg avsluttet kvelden på samme måte som dagen startet, under mitt kjære epletre. Der ville jeg spise nattmat sammen med mine aller beste venner og gledet meg over den flotte 17.mai feiringen! Selvsagt mens fornøyde barn lå og sov og bena verket etter 17.mai tog og stafett i skolegården. For det er jo sånn 17.mai ER!  😉 Lykke til med de siste 17.mai forberedelsene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *