Har du konfirmasjon til våren? Her er noen gode tips til konfirmasjonsbordet

Konfirmasjonsdagen er en høytidsdag som vil bli husket for alltid. Det er viktig at konfirmanten selv er med på planleggingen slik at dagen gjennomføres i tråd med konfirmantens personlighet. En av de tingene vi kanskje bruker mest tid på er hvordan festbordet skal dekkes. Denne helgen har jeg stylet og fotografert to konfirmasjonsbord for Mestergrønn. Et bord til jente og et bord til gutt. Håper de kan inspirere når festbordet og blomstene skal planlegges.

DSC_1843

Det første jeg bestemte meg for var hvilke blomster jeg ville bruke. Her kan det være lurt å snakke med Mestergrønn i forkant og sette opp en liste over hvilke blomster du vil bestille. Til denne stylingen brukte jeg Roser, Hypericum, Brudeslør, Thalapsi og Matricara.

DSC_1934DSC_1872

Serviettene består av en hvit middagsserviett og en aprikos dessertserviett som er knyttet sammen med hyssing. En rose og litt grønt er lagt på hver serviett. Hyssingen er også bundet rundt de store vasene.

DSC_1875

De små blomstervasene har fått et lite utvalg av blomstene fra hovedbuketten. Det er fint å spre mange små vaser rundt på bordet. Mestergrønn har et stort utvalg av Dalbekken glassvaser. Det kan også være fint å sette en liten vase på toalettet med et duftlys.

DSC_1879DSC_1905

Blomstervasene jeg har brukt er de rimeligste Mestergrønn har. Koster kun 50 kroner pr. stk.

DSC_1819

For å gjøre det personlig er det fint å henge minner fra konfirmantens barndom på veggene. Her har jeg hengt opp en tavle fra Kremmerhuset og dekorert den med konfirmantens yndlingskjole fra barndommen og gamle bilder. For «prikken over i`en» er det fint å dekorere tavlen med blomster.

DSC_1926

Lag gjerne stilleben som tar opp fargene og blomstene på festbordet. Blomster og vase fra Mestergrønn. Dekor fra Kremmerhuset.

DSC_1936

Du får flere tips til konfirmasjonsbordet hos Mestergrønn. I neste blogginnlegg ser du hvordan jeg stylet guttebordet.

Lykke til ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *