Bli med å titt inn på den nye Flagship butikken til Habitat

» The useful can be beautiful, the beautiful affordable» Sir Terence Conran, Habitat founder.

Salon_Posada_paysage-1200x789
Foto: Habitat

Siden 1964 har Habitat utfordret vår måte å tenke på når det gjelder hvordan vi innreder våre hjem.  grunnlegger, Terence Conran, en ung møbeldesigner og møbelrestauratør, hadde en klar visjon: Han ville erstatte foreldregenerasjonens tunge, mørke møbler med noe lysere og «kjøligere». Han skapte et revolusjonerende konsept som gjorde det mulig for en ny generasjon unge, moderne mennesker å skaffe seg møbler med noe moderne design til rimelige priser. Habitat skapte det vi i dag kaller «lifestyle».

Hjemmeside-1200x656
Foto: Habitat

I går åpnet Habitat sin nye Flagship butikk på Skøyen i Oslo. Tone Kroken hadde stylet et fantastisk festbord, Lise Karlsnes var DJ og sist men ikke minst var Habitat sin nåværende sjefsdesigner Pierre Favresse tilstede. Pierre har valgt å følge en mer skandinavisk designprofil enn tidligere, men hans visjon for Habitat er fortsatt den samme som for 50 år siden; å modernisere hjemmet med designmøbler til fornuftige priser. Her er noen av mine favoritter fra den nye flotte butikken.

IMG_8911IMG_8938IMG_8936IMG_8933IMG_8928IMG_8927IMG_8926IMG_8919

Det ble en inspirerende kveld og jeg anbefaler alle å ta turen innom. Du kan lese mer om Habitat her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *