En annerledes Gave og Interiør messe

Meningene er mange om Gave og Interiør messen, eller Oslo Design Fair som blir det nye navnet fra neste messe. Mange er skuffet over besøkstallene som går nedover. Mange besøkende sier at «det er ikke så mye nytt.»

IMG_0119

Nydelig fra Norske Ment.

Interiørtrender skiftes mye langsommere en i klesbransjen. Vi har ikke sesonger på samme måte og vi skifter som oftest ikke ut interiøret like ofte som vi skifter klær….Heldigvis…Allikevel skjer endringene sakte men sikkert. Det er 3 spennende tendenser som ble løftet frem i år. Godt håndverk, grønn hverdag og skandinavisk enkelhet. Viktige retninger som nok er helt nødvendige i dagens samfunn.

IMG_0043IMG_0076IMG_0106

Danske Cozy Room.

I år var jeg utsiller for første gang. Derfor ble det en ganske annerledes messe en jeg er vant til. Jeg er blitt agent for det danske interiørmerket Cozy Room. Noe som er en perfekt kombinasjon med min blogg og min instagramprofil @inspirasjonsguidennorge. Det var så moro å stå på stand og møte så mange hyggelige kunder. Men jeg kan bekrefte at 4 dager på betong, det kjennes. Takk og lov for Birkenstock.

IMG_0009

Mille Moi

IMG_0098

Anouska Colorful Living

IMG_0115

Home & Cottage 

IMG_0139

Nordal

IMG_0146

Potteryjo

IMG_0151

Sid Sid 

IMG_0164

House Doctor

IMG_9992

Lama og Halvor Bakke

Vi som jobber, lever og ånder for interiør trenger en møteplass der vi kan finne inspirasjon, bli kjent med hverandre og ikke minst på en fin måte få innblikk i hva våre kollegaer i bransjen holder på med. Samtidig er det flott for innkjøpere å løfte blikket, møte nye leverandører, få inspirasjon og planlegge sine innkjøp når man kan ta og føle på varene. Så folkens, vær positive, still opp på neste messe og støtt opp om alt det bra arbeidet som gjøres disse dagene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *