Blomsterbutikken du MÅ oppleve!

DSC_7551

Jeg hadde lenge hørt om den fantastiske blomsterbutikken til blomsterkunstner Tage Andersen. For 2 dager siden var jeg så heldig å få oppleve dette unike huset i København.

Huset i Ny Adelgade 12 har siden 1987 vært midtpunktet for Tages kreativitet. Her lever og arbeider han i sin egen verden, hvor målet er å skape en helhet i alt hva han gjør. Blomster og vekster er en viktig del av huset, og de velges ut og jobbes med for å gi et levende og eventyrlig uttrykk.

DSC_7509

Tage inspireres av naturens materialer og tradisjonelle håndverksformer. Hans kunst er for lengst blitt kjent utover Danmarks grenser, og det å levere blomster til f.eks kunder i New York er en del av hans hverdag. 

DSC_7517

Overalt hvor du går oppleves de mest vindunderlige kreasjoner.

DSC_75311-DSC_7532

Jeg var så heldig å møte Monz Andersen. Tages mann er ofte å se i butikken og er også en stor blomsterkunstner. Tage og Monz bor og lever et par etasjer over butikken og går du opp en kronglete videltrapp kommer du ut i et rom som fører deg ut i den fantastiske bakgården.

DSC_7563DSC_7565

Butikken oppleves som et eventyr der du drømmer deg bort i en vakker verden av blomster, planter og fugler.

DSC_7525DSC_7558

Hvem kunne ikke tenke seg en slik paviljong i bakgården? Tenk å være så heldig å være nabo her!

DSC_7554DSC_7544DSC_7521IMG_8943

Her kunne jeg gjerne tilbragt en hel dag… Mitt kamera gikk varmt og jeg skulle gjerne vist dere enda flere bilder. Pulsen var høy og kreativitetet blomstret der jeg gikk ut døren med et smil om munnen. Jeg kommer helt klart tilbake!

Tage Andersens galleri og butikk finner du på Ny Adelgade 12. På hjemmesiden kan du lese mer om Tage og hans mange spennende projekter.

Foto og tekst: Marianne Haga Kinder (Artikkelen er ikke sponset.)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *