Bli med på mitt nye Instagramkurs

Instagram og sosiale medier er utrolig moro. Man ser raskt resultater om man jobber målrettet og legger ned nok med tid. Jeg har lært meg hvordan jeg jobber strukturert, kreativt og resultatorientert med IG gjennom 7 år. For det er så uendelig mye mer enn å poste et bilde… Jeg får stadig spørsmål rundt Instagram og sosiale medier, derfor holder jeg Instagram/Inspirasjons kurs. I løpet av de siste fire årene har jeg holdt kurs ca annenhver måned. Det er maks 8 deltakere pr.kurs.

Foto: Hilde Brevig

Min instagramkonto @inspirasjonsguidennorge har passert 165.000 følgere. Jeg har ca 1 million treff på min instagramkonto i løpet av en uke og 90% av mine følgere er norske. Tidligere har jeg blant annet bygget opp instagramkontoen til Home and Cottage med nærmere 100.000 følgere.

Alle kursene oppdateres med nyheter for hver gang! 

Kursene avholdes i det vakre huset til Hanne og Per, @Gustaviandesign

Foto: Hanne Hagen, Gustavian

Her er noen hyggelig tilbakemeldinger fra mine kursdeltakere:

Tusen takk for et flott kurs. Du er utrolig inspirerende, flott og ditt engasjemang var så smittende. Jeg sitter igjen med så mange tanker og ideer. Gleder meg til å planlegge min IG konto. Håper vi sees igjen!

Mona, Dekorist AS.

Jeg ble tipset om et Instagram kurs hos Marianne av noen jeg kjenner. Etter å ha gått gjennom mange Instagram/Facebook og sosiale medier kurs var jeg virkelig på jakt etter et kurs som enkelt kunne lære meg hvordan dette fungerte. Hvordan jeg kunne bruke det i hverdagen for mitt firma og hvorfor man bruker det. Jeg må si at dette er det beste kurset jeg har vært på. Etter noen timer falt alt på plass og jeg var klar til å bruke Instagram. Noen uker etter kurset hadde jeg firedoblet antall følgere og over 85% av de fra Norge, hvor jeg har mine kunder. Nå som jeg har lært hvordan jeg skal bruke Instagram, hygger jeg meg både med å lage en fin side og å kommunisere med følgerne mine. Dette er et kurs jeg absolutt kan anbefale.

Hege, Den Sunne Snute. 

AGENDA:

•Hvordan ser din profil ut?
•Mine beste Instagramtips
•Hvordan skape engasjement?
•Planlegging
•Bilder på Instagram
•Bilderedigering
•Video
•Stories
•Reels

Høstens kurs blir 22.oktober, 29.oktober og 5.november kl. 11-15. Pris kr.3900,- pr. person inkludert kursmateriell og deilig lunsj fra Kajsas. Adresse: Dr. Natvigs vei 8, 1397 Nesøya.

Ønsker du kurs for flere ansatte i din bedrift kan jeg holde et kurs hos dere. Pris FRA kr.15.000,- Har du spørsmål eller vil melde deg på? Send meg en mail på inspirasjonsguidennorge@gmail.com.

Velkommen på kurs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *