De nye fargetrendene for 2019

Reklame i samarbeide med Flisekompaniet

Det er alltid like spennende når nye farger lanseres. Noen av de mest populære fargene kommer igjen hvert år, men med en liten nyanseforskjell og andre farger er nye og spennende.

Når det gjelder fargekartet til Jotun er det Lisbeth Larsen som er den globale fargesjefen. I 2019-fargekartet som består av 28 farger har hun brukt sin innsikt om trender og tendenser – og sammen med sitt team, omsatt dette til et helt nytt fargekonsept; LADY IDENTITY.

«Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem,» sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie.

Hos Flisekompaniet er det også tydelig å se hvordan de nye fargene er med på å endre trendene for kjøkken og bad. Her går det mye saktere da vi heldigvis ikke pusser opp badet eller kjøkkenet så ofte.

Bare for noen få år siden skulle 90% i Norge ha hvite fliser. Nå ser vi en stor dreining mot grå og mørke, gjerne store fliser samt fliser i lysere pasteller som grønt og blått. Da Flisekompaniet åpnet sin nye butikk på Haukås i Bergen og jeg ble spurt om tegne noen av badene, var det morsomt å leke seg med nyhetene til Flisekompaniet. Resultatet ser du nedenfor.

Når du skal velge fliser, så våg å tenke litt «ut av boksen.» Hvilke farger er med på å sette din identitet? Se også hvilken fin effekt det kan ha å legge flisene i utradisjonelle mønstre. Selv om du «safer» og velger fliser som er nøytrale, kan du trekke inn farger på håndklær og annet tilbehør. Her har Flisekompaniet et stort utvalg.

Vegg: Italg.Metaline Iron Nat 59,6×119,4. Gulv: Italg.Metaline Iron Nat 59,6×59,6. Dekorvegg: Italg.Metaline Steel Thorn 39×34 Mosaikk: Italg.Metaline Iron Nat 5×5 Møbel: Kame Gama 120 Sort Eik. 

Se hvor fint de fine fargene til Jotun passer sammen med flis, baderomsinnredning og tilbehør hos Flisekompaniet. 

Vegg: Ergon Arch. Miami Brown 60×60 Gulv: Ulfven Terracotta Bricks rød 6×22. Innredning: Ballingslöv Bright 80 Grå Eik.

Vegg: Provenza Con.Fango Sand Nat. 45×90. Gulv: Provenza Con.Fango Sand Nat. 60×60. Møbel: Kame D-Line 100 Grå Kashmir

Vegg: Ergon Back2back Grey 60×60. Gulv: Ergon Back2back Grey 15×15. Mosaikk: Ergon Back2back Grey 3×3. Møbel: INR Air 180 Skifergrå. 

Vegg: Refin Graffiti Antracite59,8×59,8. Gulv: Ulfven Indian Green Marmor 7,5×30. Mosaikk: Ulfven Indian Green Hex. 5×5. Møbel: Ballingslöv Bright 120, svart eik lett

Vegg: Intermatex Evian Matt 60×60. Gulv: Ulfven Terrazzo Grey Big 30×30. Dekorvegg: Tonalite Crayon Marina 7,5×30

Fliser vegg: self extro white 15×17. Fliser gulv: Atlas Dwell Gray 60×60 + mosaikk 5×5

Fliser i fiskebein: Edilcoughi statuario lev. Opaca 10×30

Fliser i fiskebein: Edilcoughi statuario lev. Opaca 10×30

Vives Etnia Blanco 10×20 / 13×13 / 20×20

Visste du at Flisekompaniet gjerne hjelper deg med å tegne ditt neste bad? Ta en titt her. 

2 kommentarer

 1. I think this is among the such a lot vital information for me.

  And i’m glad studying your article. However should commentary on some basic issues, The site style is wonderful, the articles is really nice : D.
  Excellent activity, cheers

 2. Great beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your
  site, how can i subscribe for a weblog site? The account
  helped me a applicable deal. I were tiny bit acquainted of
  this your broadcast provided bright transparent idea

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *