Vinn drømmepeisen som ALLE kan ha!

Reklame for Tenderflame

Har du en gammel peis som du aldri bruker eller drømmer du om peis, men har ingen pipe? Nå kan du enkelt få peisen du ønsker deg! Det beste av alt, den soter ikke, er giftfri og uten lukt.

En frittstående eller vegghengt peis fra TenderFlame er en trygg og svært enkel måte å få peis på. Trenger ingen tillatelser. Varmer akkurat passe. Det er kun en brakket som er festet med tre skruer, eller to skruer rett i veggen, som skal til og så henger man peisen på. Mindre enn 15 minutter etter at man har kommet hjem er peisen på plass. Titt nærmere på denne modellen her. 

Med en innsats fra TenderFlame kan du få levende og dansende flammer i en åpen peis der hvor du sliter med dårlig trekk eller ikke har lov til å brenne i lenger. Våre brennere trenger ikke pipe eller eget avtrekk. Brennerne er lette å plassere og du slipper ved og aske. De kan også brukes slik de er på en skjenk eller som brenner i en løsning man bygger selv. Det er neste bare fantasien som setter grenser bare man følger instruksene for installasjon og bruk. Se de ulike modellene her. 

Med våre lekre bordmodeller kan du nyte dansende flammer der du ønsker det – pynte til fest eller bare hygge seg med en bok i godstolen. En bordpeis fra TenderFlame gir en god og lun hygge. Se alle modellene her. 

TenderFlame er det nye etterlengtede konseptet som gjør at alle kan nyte levende, dansende flammer der de ønsker det. Produktene er lette å bruke og å installere – og også den tryggeste måten å kose seg med et flott, dansende flammebilde. Som med alle oppfinnelser som er enkle og trygge å bruke ligger det årelang forskning og utvikling bak for å komme frem til denne revolusjonerende løsningen.

“Hemmeligheten” er kombinasjonen mellom det unike drivstoffet, SteelWick Fuel, og den patenterte SteelWick-veken. Drivstoffet er en helt giftfri og ikke brannfarlig væske som ikke antenner før den er oppvarmet til 104° celsius. Den spesielle veken varmer opp væsken til denne temperaturen når man holder en lighter mot den. Veken og selve brenneren er utformet slik at det bare er toppen av veken som oppnår høy nok temperatur. Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur, noe som forhindrer at den fordamper.

Måten luften strømmer rundt veken er nøye beregnet og sørger for å lage en ideell blanding av luft og damp fra væsken. Luftstrømmen kjøler også ned selve brenneren. Veken i seg selv er også konstruert slik at den balanserer temperaturen.

Veken består av mange lag med tynne perforerte plater i rustfritt stål. Når man tenner på veken skapes det en kapillær-effekt som sørger for at toppen av veken blir tilført riktig mengde væske.

SteelWick Fuel kan lagres i ubegrenset mengde og sendes/transporteres uten noen form restriksjoner. Hvis du heller SteelWick Fuel direkte på flammen er det ingen fare for ukontrollerte flamme-blaff fordi det er så høy antennelsestemperatur. Faktisk kan man slukke flammen med drivstoffet. Når brenneren ikke er i bruk vil det være helt ubetydelig fordamping av væske og det skaper ingen lukt. Drivstoffet brenner svært rent og danner ingen farlige gasser.

Skulle brenneren velte vil det ikke renne ut brennende væske siden denne bare brenner på den forvarmede veken.

KONKURRANSE:

NÅ kan du vinne en 1.valgfri peis for inntil kr.13.900,- 2.Peisinnsats for inntil kr.2490,- eller 3.bordmodeller for inntil kr.1200,-

Alt du trenger å gjøre er skrive 1,2 eller 3 her.

Trekning 22.11. Lykke til!

For større vinnersjanser kan du delta på Instagram @inspirasjonsguidennorge eller på Facebook.  Du kan også delta hos @franciskasvakreverden og @gullfjaeren.

18 kommentarer

 1. Jeg ønsker meg nr 3:)

 2. mary-ann espedal

  jeg ønkser meg nr 3

 3. Ønsker meg nr.1

 4. Nr. 1

 5. Gry Skådinn

  Det hadde vært fantastisk med nr. 1, men hadde blitt veldig glad for nr. 3 også!

 6. Jeanette Eike

  Nr 1 ønsker jeg meg

 7. Vilde Lepsøy

  Nr 3

 8. Nr.1

 9. Karine Hvalryg

  Nr 1

 10. Lena-Marie Tørresvold

  Ønsker meg nr 1

 11. Hege I. Thorvaldsen

  1 🙂

 12. Mona Østervold

  Jeg ønsker meg nr.1

 13. Ønsker meg veldig nr 3.

 14. Nr 1

 15. Renate Sarassen

  Nr. 1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *