Rustikt og røft i elegante omgivelser på Frogner

Annonse. Det oser av stil og eleganse i det flotte huset i Kirkeveien som eies av familien Heffermehl. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Selv porten står i stil til huset der de flotte initialene til familien er å se i gull.

Liten tvil om at de to veldrevne og solde  firmaene Artwood og Englesson som begge har holdt på i over 50 år passer perfekt inn på showroomet i 2.etage.

I dag er det Hanne Heffermehl som driver S.Heffermehl. Englesson og Artwood utfyller hverandre perfekt og jeg jeg er stolt av å representere de i Norge forteller Hanne. Du kan faktisk innrede et helt hus eller en hytte med møbler og interiør fra oss, et hjem du vil trives i lenge.

Når du kommer inn i det lekre showrommet som Hanne har innredet, er der lett å se at Englesson og Artwood skaper en uanstrengt og avslappet atmosfære. De fleste møblene er også svært fleksible når det kommer til stoffer og størrelser. På den måten kan du få et møbel som er tilpasset etter dine ønsker og behov.

Hanne har det som regel travelt da Artwood og Englesson selges i møbelbutikker over hele landet. Englesson har også spesialisert seg på senger. Sengen «Master» er Hannes favoritt. Den gir en fantastisk komfort og med utskiftbare kasetter kan du gjøre sengen fastere eller mykere etter behov forteller hun ivrig.

Hanne har nylig hatt besøk av Therese Johaug på showrommet som har valgt å innrede sitt hjem med møbler og interiør fra Artwood og Englesson.

Vi er veldig stolte over at S.Heffermehl, Artwood og Englesson igjen er hovedsponsorer under Gullfjæren Interiør Awards den 9.mars på Hotel Continental.

Instagram: @hheffermehl

Her kan du se utvalget til Artwood 1969

Her kan du se utvalget til Englesson Furniture

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *