Mine 5 favoritt bad akkurat nå!

Inneholder reklame.

Et av de rommene vi bruker lengst tid på når vi skal pusse opp er baderommet. Det er vanskelig å velge mellom det store utvalget av flis  og det er kostbart. I tillegg ønsker vi et tidløst bad som skal være fint i mange år. Ettersom jeg jobber med Flisekompaniet får jeg stadig spørsmål om jeg kan komme med tips til baderomsflis. Jeg har derfor plukket ut mine favorittbad akkurat nå.

Italgraniti Metaline Iron er en nyhet fra Flisekompaniet og finnes i en rekke størrelser og farger. Flisene på bildet er mørke med en kobberfarge som skinner gjennon det mørke. Dette passer perfekt til armatur i gull. Er det ikke lekkert?

Foto: spire.interior Her er det valgt et klassisk gulv i marmor. Fiskebensmønster er brukt gjennom flere hundre år og er nå mer populært enn noen gang. Ønsker du et rimeligere gulv finnes denne flisen i mange ulike prisklasser.

Foto: @solfridsl  Mørke bad sees stadig oftere. Her er det valgt trendy hexagonflis på veggene.

Lene Orvik har bad og soverom i ett. Her får man virkelig hotellfølelsen!

Jeg er fortsatt svak for å kominere treverk mot mørke fliser, Det gir en  fin kontrast og varme til badet. Foto: @gullatoppen7

PS. Visste du at Flisekompaniet har et eget tegneprogram der du enkelt kan tegne ditt eget bad?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *