Sommerprat med Marianne, redaktøren bak Vakre Hjem og Interiør

Marianne bor vakket til på Tjøme i en drøm av en herskapsvilla. Marianne er redaktør for Vakre Hjem & Interiør, bladet som inspirerer oss år etter år. Det var derfor ekstra hyggelig å ta en prat med Marianne for å høre hvordan hennes drømmesommer er.

Foto by me.

Foto: Marianne Nordby

Foto: Marianne Nordby

Foto: Marianne Nordby

Ikke overraskende svarer hun «Ingen steder er som Tjøme» om sommeren. Det er ikke vanskelig å forstå når man ser hvilket oase hun  bor i, men hvis Marianne hadde måttet reise fra Tjøme om sommeren ville det blitt til København.

Mariannes favorittfarge om sommeren er helt klart hvitt, men hun er også begeistret for de gylne og brente tonene både på klær og interiør.

 Så vakkert hos @kolibrinsta Foto: @filippatredalphoto Styling: @tonekrok

Det nydelige hjemmet til @vibekedesign Foto: @monagundersenfotograf Styling: @stylingmaggie

Herlige brente farger hos @Rattogida Styling: @rikkesroom Foto: @filippatredalphoto

Foto: @sisters_agency

Er du gjest hos Marianne om sommeren kan du føle deg trygg på at du får servert fersk sjømat. «De må helst være fra våre lokale fiskere her på Tjøme» forteller Marianne entusiastisk.

Om du titter på Mariannes instagramkonto @mariannenordby og følger henne på @vakrehjemoginterior vil du se at Marianne er utrolig glad i blomster og at Peoner er en stor favoritt. Foto & Styling @ranli_

Noe av det koseligste Marianne vet om sommeren er lange middager med familie og venner rundt et langbord i hagen. Kanskje ikke så rart hun valgte dette flotte coveret på siste magasin?

Vil du se flere bilder fra Mariannes drømmehjem? Da kan du ta en titt HER.  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *