Her får du Tone Krokens aller beste stylingtips!

Tone er en av de stylistene i Norge med lengst erfaring, hun har faktisk jobbet som interiørstylist i flere tiår. Gang på gang imponerer hun meg med sin kreativitet og evne til å fornye seg. Se bare på de vakre bildene her, som viser et lite utdrag av hennes mangfold.

Styling: Tone Krok Foto: Yvonne Willhelmsen, Lazydays. Bilde fra Bonytt. 

Det er alltid en glede å treffe Tone, og det er nok flere enn meg som kunne tenke seg å få svar på følgende: Hva blir Tone inspirert av når hun jobber med et nytt stylingprosjekt?
«At jeg må tenke helt nytt og fritt. Jeg elsker den følelsen av å skape noe nytt. Og å gjøre ting på en helt ny måte er alltid like inspirerende.  Jeg finner masse inspirasjon i blader og bøker og river ut det jeg liker og så velger jeg litt fra alt.»

Foto: Filippa Tredal 

Tone ligger også et hakk foran når det kommer til farger. Lager hun rosa jul blir det nettopp det året etter. Jeg lurer derfor på hvilken farge som er hennes favoritt denne sommeren? «Rosa og Aprikos. Yndige sarte, lette farger – da får jeg den herlige sol og sommerfølelsen.»

Vakre, sprudlende Tone jobber både med magasiner, film og reklame.

Tone har mange reisedøgn i løpet av året. For hun jobber også som stylist utenfor Norges grenser. Vi vet at hun er veldig glad i Marrakech, men da jeg spør hvilken storby hun liker aller best er svaret følgende. «Jeg elsker Beijing – det er ingen andre byer jeg ler så masse i, hvor jeg spiser så god mat, hvor jeg drar på så mange historiske- og kulturelle opplevelser og  hvor jeg ser så masse vakker arkitektur og spennende interiør. Nytt og gammelt i skjønn forening. Jeg blir aldri ferdig med Beijing!»

Det var en glede å ha besøk av Tone og Yvonne i drivhuset. Du kan se flere bilder derfra her.  

Tone er også svært god til å lage mat. Hun bruker ikke så mange oppskrifter, men setter sammen de deiligste smaker til stor glede for hennes gjester. Hva liker du aller best å servere dine gjester om sommeren? «Jeg elsker å invitere venner på middag og jeg har mine favorittretter – om sommeren er det sjømat og skalldyr.Den typiske smmermenyen min er blåskjellsuppe til forrett og så pasta vongule. Dessert er is og norske jorbær  –  så klassisk og herlig deilig!» Mmm, kjenner jeg får vann i munnen!

Til slutt spør jeg det spørsmålet som mange av oss lurer på. Hva er ditt aller beste stylingtips?
«Når du styler spisebordet, løs opp med mange små vaser i forskjellige høyder. Fordel de utover bordet – og bruk gjerne det grønne du finner ute – det ser alltid så fresht ut og så blir et langt bord mye finere når ting er fordelt utover bordet. Lykke til💚»

Vil du følge med på Tones spennende hverdag med interiør og mote? Da bør du titte inn på hennes webside Lazy Days. 

LagreLagre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *