Fredagspraten med selveste Halvor Bakke

Halvor er og blir en stor stjerne når det kommer til interiør og design. Jeg har hatt gleden av å kjenne Halvor i noen år nå, og fikk stille han et par spørsmål i sommervarmen.

Liten tvil om at Halvor er en travel mann og det er virkelig beundringsverdig å se alt han får til. Fra «Eventyrlig oppussing» på Tv3 til design av vaser, servise og glass for Magnor Glassverk, møbler og hagemøbler for Bohus. Interiør for Lama by Halvor Bakke, Gulv for Gulv Deal, sengetøy og tilbehør for Borås Cotton bed & bath og boken «Eventyrlige detaljer.» Halvor er også ambassadør for Jernia.

Her bor Halvor i svært idylliske omgivleser på sitt Trae småbruk i Stavern. 

Jeg spurte hva som inspirerer Halvor aller mest når han skal jobbe med en ny kolleksjon.  «Jeg blir inspirert av å reise..nye steder, gamle steder..hoteller og små bortgjemte restauranter! Samtidig som jeg er mest kreativ når jeg får være hjemme på småbruket mitt.»

Denne sommeren har Halvor også designet hagemøbler for Bohus. Foto: Ragnar Hartvig

«Jeg ville at hagekolleksjonen skulle være fleksibel i både uttrykk og møbleringsmuligheter. Du kan tilpasse møblene til ditt hus og uteområde og kombinere på ulike måter slik at ikke alle får samme løsning.» Siganture Collection- kolleksjonen kombinerer tett og åpnere flett. Alle møblene inkluderer to putetrekk, en i mørk grå og en i naturhvit. Solparasollen har lekre detaljer i skinn.

Kan det bli mer idyllisk? Her ser du Halvors sjarmerende drivhus. Foto: Ragnar Hartvig

På spørsmålet om hvilken storby han liker aller best så kommer det raskt «Cape Town.» Når Halvor skal slappe av og bare nyte har han funnet sitt paradis der. Her blir hver jul tilbragt med store deler av familien samlet.

Om du lurer på hvilken farge som er Halvors største favoritt om sommeren så er det rett og slett BLÅTT, (som det er for så mange av oss.)

Vasen Skyline Lux og Halvors lykter i rustfritt stål. (Nå kommer de også i sort!) Foto: @b.vildalen

«Lerk» by Halvor Bakke. Foto: @sofiemeier_  

Magnors «Lerk» og «Skyline» by Halvor Bakke. Foto: @monanordoy

Til slutt vil jeg vite hva han liker aller best å servere sine gjester om sommeren. Han svarer raskt at «det er pizzaovnen på utekjøkkenet. (Forno.no) Der lages det pizza i alle varianeter, også dessertpizza.» Vil du ha Halvors oppskrift på dessert Pizza så kan du ta en titt her. 

Det er alltid like koselig å møte Halvor! Det er kanskje derfor han er så populær også. I tillegg til å være så dyktig er han like hyggelig mot alle!  

LagreLagre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *