Magiske øyeblikk på Gullfjæren Interiør Awards

Akkurat i dag for 1 uke siden var hodet fullt av detaljer og jeg var maks fokusert på arrangementet vi hadde foran oss. Jeg var så spent og hundre tanker svirret rundt i hodet. Franciska og jeg er begge opptatt av detaljer og vi hadde jobbet jevnt og trutt de siste 6 månedene med å bygge opp Gullfjæren Interiør Awards.  Selv om alt var godt planlagt er det alltid ting som kommer opp i siste liten og jeg følte meg som en Duracell kanin..

Det vakre bordet var dekket med detaljer fra våre fine sponsorer. Foto: Vibeke S.Myren

Falla vaser fra standen til Wik & Walsøe. Foto: Vibeke S.Myren

Nydelige glass og blomstervaser fra Hadeland Glassverk. Foto: Vibeke S. Myren

 

Vakkert bestikk fra Hardanger Bestikk. Foto: Vibeke S. Myren

Servise fra Wik & Walsøe, Bestikk fra Hardanger Bestikk, Glass fra Hadeland Glassverk, Fliser fra Flisekompaniet, Servietter fra Lazydays.no, Blomster fra Floriss Paleet, Smykker fra Farmhouse Design. Foto Vibeke S Myren, Posterhouse.no

Skjønne farger fra Flisekompaniet.  Foto: Vibeke S. Myren

Anette Willemine Røsnæs gjorde en helt fantastisk jobb med å dekke det store runde bordet. Anette er kjent for sine mange vakre borddekkinger og er en sann kunstner som vi er så glade for at hjalp oss. Foto: Aurora Leoor Jimenez Lorente

Når jeg nå sitter her 1 uke etterpå er jeg bare så utrolig glad for at vi turte å gjøre våre drømmer til virkelighet. Tanken om Gullfjæren hadde vi gått med i flere år. Norge trengte et arrangement der fokuset er å løfte frem alle de små og store influencerne som hver eneste dag både gir og inspirerer sine følgere innen interiør i sosiale medier. Vi ville lage et arrangement med faglig påfyll, møte med spennende aktører i bransjen og sist men ikke minst en spennende prisutdeling.

Fra standen til Heffermehl med møbler og tekstiler fra Artwood og Englesson.

Vi var så glade for at arrangementet var på flotte og ærverdige Hotel Continental. Her med et nydelig lys fra Baobab Collection.

I løpet av det siste halve året har vi bygget opp Instagramkontoen @gullfjaeren Der har vi hver uke presentert 6 semifinalister som det har vært mulig å stemme på gjennom «likes» på bildene. På denne måten fikk vi 4 semifinalister i hver kategori. Til slutt var det vår flotte jury sammen med oss som valgte vinnerne. Det fine med dette var at finalistene besto av både små og store instagramkontoer.

Fra den flotte standen til Ellos Home. Foto: @lottes_hus

Standen til den dyktige kunstneren Anna Bülow. Foto: Vibeke S. Myren

Scenen med møbler og tekstiler fra Artwood og Englesson. Tapeten er fra Borge tapet. 

Fredagen kom og vi møttes klokken 16 på Hotel Continental for rigging og pakking av goodie bags. Det ble noen hektiske timer og Franciska og jeg skjønte at det var lurt å overnatte på hotellet. Vi skulle jo tross alt være klare klokken 8:30 morgenen etter. Vi fikk hjelp av familie og venner og vi er evig takknemlige for den hjelpen de gav oss. Sponsorene var også kjempeflinke og innen tidsfristen kl. 21.00 var alt klart for den store dagen!

Hundre tanker svirret rundt i hodet da vi la oss om kvelden. Vi var godt forberedt men samtidig visste vi jo ikke hvordan alt kom til å bli. Jeg følte meg som en skihopper i Holmenkollen. Grunnlaget var lagt gjennom flere måneder med forberedelser, den siste tiden døgnet rundt, nå skulle vi hoppe…

Det var godt å starte morgenen med å få litt hjelp av Stephanie til å legge make up. 

Navnskiltene ligger klare sammen med en liten velkomstgave til hver deltager.

Et armebånd med gullfjær belagt med 18 karat gull fra Farmhousedesign var vår velkomstgave. Foto: @ginateig

Litt før kl.10.30 sto Franciska og jeg klare til å ønske våre kjære deltakere velkommen. Vi var i gang! Det var så viktig for oss at hver eneste deltaker skulle føle seg spesiell og bli tatt godt imot. Antrekk fra Farmhouse Design

Gjennom dagen ble det foredrag av våre gode bloggkollegaer fra United Influencers, Annette Nordstøm og Linda Elmin. Franciska og jeg hadde foto og instagramkurs. Etter det faglige ble deltakerne delt inn i grupper for work shops hos våre sponsorer. Nå skulle de være kreative med styling og foto. Det ble mange flotte bilder,  nye kontakter og gode relasjoner.

Linda Elmin, Hviit Foto: Vibeke S. Myren

Annette Nordstrøm. Foto: Vibeke S. Myren

Kvelden kom og fingermaten ble servert. Vi var straks klare for den høytidlige prisutdelingen. Først måtte selvsagt alle bli tatt bilde av på den røde løperen ved sponsorveggen. Stemningen var til å ta og føle på. Vi var mange spente personer som var klare for prisutdeling.

Våre flotte venninner som sto på og hjalp oss med arrangementet. Alle i klær og smykker fra Farmhouse Design. Fra venstre Grethe, Hanne, Nina, Mariann og Hedda. Foto: Vibeke S. Myren

Herlig bukett av fine jenter! Foto: Vibeke S. Myren

Franciska og jeg har fått på oss de fine kjolene fra Farmhouse og er skikkelig spente før prisutdelingen. Foto Vibeke S. Myren, Posterhouse.no

Anna Bülow spesialdesignet plakater til alle vinnerne. Er den ikke vakker? Foto Therese Knudsen. 

Våre 13 flotte prisvinnere kan du lese mer om her. Foto Vibeke S. Myren, Posterhouse.no

Det var en fantastisk følelse å få lov til å dele ut blomster og gaver til våre verdige vinnere og flotte finalister. Det gjorde så godt langt inn i hjertet å se den gleden våre finalister viste. Her var det mye tårer og latter både i salen og på scenen. For hver prisvinner som ble ropt opp var det masse varme og klapping fra salen! Snakk om en flott gjeng som vil hverandre godt og heier på hverandre. Det er akkurat dette jeg kommer til å huske aller best!

Sebastian James Hekneby  er blant annet kjent fra The Voice.  Han fremførte to vakre låter for oss. Foto: Vibeke S. Myren

Vilde Skøld Paulsen lagde god stemning med sin vakre stemme og herlige show. Foto: Vibeke S. Myren

Musikken til July Sax er bare helt rå! July er definitivt norges beste på sax. Foto: Aurora Leonor Jimenez Lorente

Det var godt å våkne opp på hotellrommet søndag morgen og vite at alt hadde gått så bra. Da var det perfekt med roomservice. 

Det ble en utrolig stor kveld og det var jo en historisk dag. Gullfjæren Interiør Awards er kommet for å bli og vi er allerede i gang med neste års planlegging!

Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått fra våre sponsorer og deltakere. Vi er bare så stolte, ydmyke og glade.

Takket være vår dyktige fotograf Vibeke S. Myren ble det tatt mange flotte bilder som ligger på vår Facebook side. Baardseth Media har laget en fin stemningsfilm som vi er skikkelige stolte av. Den kan du se her.

Helt til slutt er det noen jeg må takke ekstra mye. Det er min kjære mann som har vært verdens mest tålmododige de siste månedene. Det betydde så mye for meg at han var med oss på hele arrangementet. Må også takke så mye for tålmodigheten til kjæreste Mathea og Theodor som forsto at mamma var litt i overkant fokusert på Gullfjæren de siste ukene. Til slutt må jeg takke Franciska som har vært den aller beste samarbeidspartneren det går ann å ha! Vi to har utfylt hverandre perfekt og vi har funnet en arbeidsform og et vennskap som jeg setter enormt høyt. 💕

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *