Her er våre flotte Gullfjæren Finalister og siste nytt om arrangementet

For ca 3 måneder siden la vi ut det første blogginnlegget om Gullfjæren Interiør Awards. Der fortalte vi om vår spennende idè.

Dette er hva vi skrev: «Vi ønsker å lage et interiørevent for å løfte frem alle de som inspirerer oss hver eneste dag gjennom instagram. Noen av kontoene er små og noen er store. Men fellesnevneren for alle er at de bruker masse tid på å glede og inspirere andre. Det er så mange kreative og dyktige folk der ute med en stor felles interesse, nemlig INTERIØR.»

Det vi ikke visste da, var hvilken utrolig respons Gullfjæren ville få. På vår instagramkonto @gullfjaeren har vi i skrivende stund 10.000 følgere og godt over 10.000 bilder tagget #gullfjæren Vi er så ydmyke, stolte og ikke minst glade over at så mange engasjerer seg i Gullfjæren og ønsker å være med på å løfte hverandre frem og heie på hverandre.

Totalt 13 priser skal deles ut. Vi har 6 semifinalister og 4 finalister i hver kategori. Det er våre følgere på @gullfjæren som ved å stemme på sin favoritt (ved å like bildet) som bestemmer hvem de 4 finalistene er. En nøye utvalgt jury vil deretter bestemme hvem vinneren i hver kategori blir. I fagjuryen vil Franciska og jeg sitte i tillegg til Renate @Casachicks, Anette Willemine Solheim @anettewillemine, Halvor Bakke @halvor.bakke og Marianne  Rønningen Nordby, ansvarlig redaktør @vakrehjemoginterior. Vi er skikkelig stolte over den flotte juryen vår! Vinneren i hver kategori kåres under den høytidelige prisutdelingen på ærverdige Hotel Continental den 3.mars.

Her er programmet:

Velkommen til Gullfjæren Interiør Awards, Hotel Continental Oslo

  • Gullfjæren er et interiørevent og en årlig prisutdeling som kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram
  • Finalistene blir nominert gjennom stemmegivning på Instagram. Vinnerne plukkes ut av en fagjury
  • Gjennom Gullfjæren ønsker vi å hedre de aller beste i sin kategori
  • Arrangementet vil avholdes 3.mars på ærverdige Hotel Continental
  • Gullfjæren står for inspirasjon, samhold og kreativitet

PROGRAM

Programmet:

Arrangementet starter kl. 11.00 med lunsj (assorterte wraps) og mingling i Søylen og Loungen. 12.30 samles vi til en faglig del i den flotte Caroline & Christian salen. Her blir det foredrag med gode tips om foto, styling og Instagram. I tillegg til Franciska og Marianne vil du møte Annette Nordstrøm (@annettenordstrom.no) og Linda Elmin (@hviit) som er to av Norges dyktigste interiørstylister. Etter foredragene vil det bli workshops i 3 mindre grupper. Her vil du få mulighet til å gjøre din egen styling og ta egne bilder. 

Fra ca 16.30 blir det en pause med mulighet for å skifte for de som ikke bor på hotellet og mulighet for å slappe av, mingle og skape nettverk. Vi møtes igjen kl. 18.00 til fingermat buffet med sesongens varme og kalde retter og Continentals utvalg av søtsaker. Selve prisutdelingen starter kl. 19.30 og varer til ca. 22.00. Festen fortsetter for de som har lyst i Caroline & Christian salen. (Her kan man kjøpe drikke og snacks.) 

Priser: 

Prisen inkluderer kaffe/te hele dagen, pause med frukt og bakst, assorterte wraps til lunsj, fingermatbuffet med varme og kalde retter samt 3 glass vin/øl eller mineralvann under prisutdelingen. Prisen inkluderer også workshops, foredrag, prisutdeling og underholdning på kvelden.

Pris for pakken er kr 1495,- Overnatting kommer i tillegg. 

Vi har hittil funnet våre finalister i Gullfjæren årets Stue, Gullfjæren årets Bad, Gullfjæren årets Kjøkken,  Gullfjæren årets Borddekking, Gullfjæren årets Hage/Uteplass og Gullfjæren Årets Hytte. Nå gjenstår beste danske og svenske instagramprofil og årets bolig i LANDLIG stil, MODERNE stil,  KLASSISK stil og FARGERIK/EKLEKTISK stil.

Her er våre flotte finalister!

ÅRETS HYTTE

@cabin_efjord Tone-Beathe og Frode

@kaginteriorogkunst Kirsten

@homebygard Hildegard

@anncjohnsen Ann Christin Johnsen

ÅRETS BORDDEKKING

Nina Holst @stylizimoblog

Maren Baxter @marenbaxter

Katrine Lindgjerdet @hvitelinjer

Kristin Østebø @kristin_adelaide

ÅRETS BADEROM

@molohei

@gullatoppen7

Karina Danielsen @karinada

Marit Moen @marit_m_

ÅRETS STUE 

@trude_k_

Malin Antonsen @baremalin

Lene S.Pedersen @lenepedersen

Anita Antonia Elisabeth Walraven @madebytonia

ÅRETS KJØKKEN

Vibeke @enkontrast

Birthe @villakildal

Trude Fjellstad @frufjellstad

Olivia Angeline @styleby_oliviaangeline

Vi vil takke alle som har engasjert seg i å stemme på sin favoritt, samt alle dere som har tipset oss om aktuelle kandidater. Sist men ikke minst vil vi takke alle som har deltatt med fantastiske bidrag til nomineringene så langt og våre fantastiske finalister.🌟

Arrangementet hadde ikke vært mulig uten våre flotte sponsorer. Her vil det komme flere til etterhvert.

Wik & Walsøe

Hadeland Glassverk

Flisekompaniet

Farmhousedesign

H.Heffermehl (Artwood og Englesson)

Vakre Hjem & Interiør

Kai Boyesen Denmark

Det er begrenset med plasser! For påmelding følg linken HER.

Dette blir så gøy og spennende! Klemmer fra Franciska, Franciskas Vakre Verden @vakreverden og Marianne

LagreLagre

LagreLagre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *