Titt inn til et av Norges eldste og mest ærverdige hotell

Da vi skulle velge location for Gullfjæren Interiør Event hadde vi et mål. Stedet skulle være sentralt, det måtte ha en helt unik atmosfære og ikke minst måtte det gi våre deltakere interiør inspirasjon.

Med en gang vi kom innenfor dørene på hotellet vi valgte, kjente vi at ”her har vi lyst til å være.” Vi ble tatt så godt i mot og vi følte oss helt trygge på at dette er det rette stedet for vårt arrangement.

Vi brukte lang tid på å finne det helt rette stedet, og vi er utrolig stolte av å kunne fortelle at Gullfjæren Interiør Event skal avholdes 3. mars på Hotel Continental i Oslo.

Hotellet har en helt spesiell historie da det er blitt drevet gjennom fire generasjoner av én og samme familie. De har bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World.

Hotel Continental har 155 hotellrom midt i Oslo sentrum. Rommene og suitene har høy kvalitet, luksuriøst interiør og håndplukket kunst. De har sitt særpreg hvor klassiske elementer kombineres med moderne design.

I tillegg til hotellets 155 rom og suiter, kan huset tilby fire restauranter og barer med mat og drikke i verdensklasse samt flere møte- og selskapslokaler. Besøkende fra hele verden og stamgjester fra hovedstaden skaper en livlig og internasjonal stemning. Hotellets unike kunstsamling, historie og atmosfære bidrar til at oppholdet på Hotel Continental blir en femstjerners opplevelse.

Hotellet tar godt vare på sin unike historie samtidig som de henter ny inspirasjon fra dagens trender. Deler av hotellet har vært gjennom en stor renovering men den mer enn 100 år lange historien sitter fremdeles igjen i veggene. Gamle vegger er revet ned, og nye er bygget opp i elegante og tidsriktige rom.

De elegante lysekronene er hengt tilbake, og funkler som aldri før. Veggene prydes som alltid av både norske og internasjonale kunstnere, og flere nye kunstverk er kjøpt inn. Nye møbler fra hele verden er båret inn som gir en total ny opplevelse, som alltid, i klassisk Continental-stil.

Renoveringen foregår fortsatt og når vi skal besøke stedet den 3.mars vil vi oppleve et helt nytt inngangsparti og den berømte dagligstuen vil fremstå i ny, moderne drakt.

Arrangementet vil starte om formiddagen. Det vil bli inspirerende foredrag og spennende workshops i tillegg til selve prisutdelingen. Her vil vi dele ut priser i en rekke kategorier innen interiør. Det blir underholdning og award party.

I tiden frem til arrangementet gleder vi oss til å se alle de fine Instagram kontoene dere deler med oss. Du nominerer andre ved å legge igjen en kommentar på @gullfjaeren med navnet på de du ønsker å nominere, og du nominerer deg selv ved å tagge bildene dine med #gullfjæren.

Vi kommer nærmere tilbake med informasjon rundt påmeldingen.

Klemmer fra Franciska /Franciskas Vakre Verden @franciskasvakreverden og Marianne @inspirasjonsguidennorge

Følg oss på @gullfjaeren på Instagram og Gullfjaeren på Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *