Bli med til Le Club 55 som er kåret til verdens beste Beach Club

Legendariske Le Club 55 åpnet i 1955. Under innspillingen av «Og Gud skapte kvinnen» begynte Birgitte Bardot og hennes crew å frekventere denne baren. Da filmen fikk stor internasjonal oppmerksomhet ble både Saint Tropez og Le Club 55 på Pampelonne stranden et svært kjent og populært besøkssted.

Her kommer de rike og berømte med sine yachter, bimboer i bikini og høye heler men også barnefamilier og solglad ungdom. Hele stedet er vakkert bygget opp med drivved og materialer som er slitt gjennom mange år. Interiørbutikken selger de vakreste tekstiler og stranden med azurblått vann og hvit sand er unik. Restauranten er kjent for sine digre grønnsaksfat og artisjokker. Her er det alltid stappfullt til lunsj og sammen med live musikk opplevde vi en helt spesiell atmosfære.

Man må jo bare la seg påvirke at denne nydelige miksen av puter i blått.

Du må reservere bord i restauranten og helst også solseng for å sikre en plass. På parkeringsplassen blir du tatt imot av parkeringsvakter som hjelper deg med bilen.

For å ankomme stranden går du på en sti omkranset av vakre blomster og busker.

Vi koste oss med blåskjell og rosé til lunsj.

Det var en opplevelse å ligge på den fine stranden og se på de flotte yachtene. Jeg elsker konsepter som er så gjennomført og fortsår godt hvorfor Condé Nast Traveller kåret stedet til en av de beste beach clubs in the world. Til tross for stive priser er stedet virkelig verdt et besøk!

Du kan lese mer om Le Club 55 her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *