Skipet du aldri har sett maken til!

Jeg hadde hørt rykter om at Royal Caribbean Cruises kommer med et helt nytt skip til neste år. Da jeg hørte at Kelly Hoppen har vært interiør designer ble jeg skikkelig nysgjerrig og måtte google litt. Da jeg fikk se bildene mistet jeg nesten pusten. Dette er virkelig noe helt unikt og annerledes som jeg måtte dele med dere.

Celebrity Edge kommer til å bli et skip helt utenom det vanlige. En av de største nyhetene blir blant annet The Magic Carpet som er en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16. Første avreise er 16. desember 2018 fra Fort Lauderdale.

Uteområdene prydes av store og ekstraordinære kunstverk – alt fra unike tretopp-skulpturer til boblebad som ligner martini-glass. Designet og teknologien ombord har som formål å bringe gjestene nærmere havet og nærmere destinasjonene som besøkes.

  • Antall gjester: 2,918
  • Bruttotonn: 129,500
  • Første seiling: 16. desember 2018
  • Hjemmehavn: Fort Lauderdale i Florida
  • Lengde: 306 m
  • Antall lugarer: 1,467
  • Antall dekk: 16

Etter vår fine Cruiseferie i fjor har vi bestemt oss for at dette er en ferieform vi definitivt kommer til å prøve igjen. Nå vet jeg med hvilket skip. Det er bare å spare!

Du kan lese mer om vår Cruiseferie her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *