Den MÅ males!

Da vi startet oppussingen av huset vårt våren 2014 var det en lang prosesess å bestemme seg for farger. Leiligheten vår på St.Hanshaugen var forholdsvis lys men jeg hadde lyst til å gå for mørke farger. Noe av grunnen var helt klart at jeg hadde sett alle de inspirerende bildene til Pure & Original paint. Her var det mye mørke rom som gav et sofistikert preg.

DSC_0871
Oppslagstavle fra Bon Dep. Malingskart fra Pure & Original

Stuen, der jeg også har min kontorkrok er malt i Elephant Skin, Classico fra Pure & Original.

DSC_0852
Veggen rundt peisen er malt i fargen Elephant Skin, Classico.

Jeg bestemte meg for hvite gulv, hvite vinduer og hvit peis. Etter å ha bodd her i 2 år begynte jeg å tenke at jeg hadde lyst til å male peisen. Vært veldig usikker, men nå har jeg bestemt meg!

DSC_0845

Det var naturlig å bruke Pure & Original paint også her, da jeg er så fornøyd med at vi har valgt den malingen i resten av huset. De siste dagene har jeg vurdert mange flotte nyaser av grått og sort. Til slutt klarte jeg å bestemme meg.

DSC_0839

Neste gang dere ser et bilde av denne peisen er den ikke lenger hvit… 

DSC_0830

Jeg går for den mørkeste fargen, som også er en nyhet hos Pure & Original. Black Truffle må det bli!

Skjermbilde 2016-03-17 kl. 09.10.14

 Kommer til å male denne helgen så bare følg med for å se det endelige resultatet.

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *