Se hvordan den gamle trappen vår ble som ny

Da vi overtok huset vårt var jeg aldri i tvil om at trappen måtte pusses opp. I og med at dette kunne løses på mange måter brukte vi lang tid på å finne ut hvordan vi ville gjøre det.

DSC_0078

Vår gamle trapp hadde åpne trinn med samme gule parkett som i resten av huset. Vi bestemte oss for at vi ville lukke trinnene for å få en bedre lydisolasjon mellom rommene, i tillegg føltes det litt tryggere da både barn og dyr måtte kunne gå trygt i trappen. Legg merke til platen som er lagt på baksiden av trinnene mot kjøkken/stue.

DSC_0081

Vi malte trinnene på samme måte som vi hadde malt alle gulv, med 3 stjerners gulvmaling. Før vi satte i gang med malingen ble trinnene lett slipt, støvsugd og deretter vasket med salmiakk. Vi valgte å beholde hvitfargen men kombinere den med en matt sort farge i front og på gelenderet.

28_1299008768_xl

Her ser du hvordan trappen og stuen så ut tidligere!

DSC_7961 2

Vi la ikke teppe i trappetrinnene. Nå har vi bodd i huset i over ett år og det har gått helt fint. Trappeoppgangen er malt med kalkmaling fra Pure & Original, farge evening shadow. Jeg er utrolig fornøyd med trappen vår og anbefaler alle å gjøre det samme. Trappen er virkelig blitt helt som ny og er på en måte et smykke gjennom etagene.

2 kommentarer

  1. Veldig smart og pen løsning 🙂
    Hvor kjøpte dere platene?

  2. Hva har dere malt gulvet i stuen med?
    Er det malt på laminatgulv eller parkettgulv?
    Og har det blitt mange slitasjemerker?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *